Læremidler til din undervisning

CFU’s udlånssamling fungerer som et stort, fælles lager. CFU’s udlånssamling giver dig mulighed for at bruge læremidler i undervisningen, som skolen ellers ikke råder over. Her er alt fra it-materialer, bøger, materialesæt, spil, tv-udsendelser til spillefilm og konkrete materialer.

Til alle de store fagområder er der knyttet pædagogiske konsulenter, som kan vejlede i brugen af samlingens læremidler.

Bestilling online

Du søger og booker læremidler fra udlånssamlingen online via læremiddelportalen mitCFU.

Søg i udlånssamlingen på mitCFU.dk – kræver UNI-login

FILMSPECIFIKT!

På linket HER kan I finde en liste over de film, som må benyttes i undervisningen fra d. 1/1 2018 og fremefter.

Filmstriben

Bibliotekernes filmtilbud “Filmstriben” en en guldgrube af forskellige muligheder i undervisning. Filmstriben kan bruges af alle, der er oprettet som bruger på deres lokale bibliotek, MEN filmene er til visning til privat brug. De kan derfor ikke opgives til prøver osv. medmindre de står på den godkendte liste over film der må anvendes i undervisning. Listen kan findes på linket ovenfor, under CFU.

FilmiskeVirkemidler.dk er en undervisningsportal, der har til hensigt at være et intuitivt og inspirerende læremiddel, som elever kan anvende, når de skal arbejde med filmproduktion og filmanalyse i undervisningen. Indholdsmæssigt giver undervisningsmaterialet en grundig visuel gennemgang af de filmiske virkemidler, suppleret med en lang række idéer, forslag og opgaver til filmundervisningen.